För dig som funderar på utbildning

Utbildning

Kompetens och kunskap i företagsaffärer

I Sverige finns det ett väldigt stort antal företag, och att som köpare hitta det rätta objektet behöver inte nödvändigtvis vara lätt, oavsett hur rutinerad man än är.

Vilket företag en köpare kan intressera sig för är individuellt. Det kan röra sig om exempelvis en viss bransch, om det geografiska läget för företaget, tillväxt, kassastorlek eller omsättning. Aspekterna och intressen för en köpare är många. Så länge man som köpare vet ungefär vad man vill ha är det inte särskilt svårt att sätta hjulen i rullning. Köparen tar kontakt med tjänsten och förser dem med information om de egna önskemålen och kraven. Med de små medlen startar man ett effektivt sökmaskineri som letar fram passande objekt. Det låter väl inte särskilt svårt?

Hur fungerar det?

Man uppger alltså information om de egna köpintressen och kraven. När sökningen avslutats får man namnen på fem företag som matchar de egna kriterierna. Ägarna till de fem företagen är kontaktade och har visat intresse för en affär. Som köpare hålls du naturligtvis anonym, och nämns bara som en intressent då företagen kontaktas. Som köpare förses man med all fakta som beskriver företagens verksamhet och all annan relevant och viktig information.

Köparen i fokus

Bismatch spelar en unik marknadsroll, detta med en tjänst som prioriterar köparen och som strävar efter ett långsiktigt samarbete. Vidare är det exklusivt att hänge sig åt en köpare såtillvida att man söker fram ett passande bolag – innan det finns på marknaden. Och eftersom Bismatch är fokuserat på volym, kan man satsa på kvalitet och goda relationer till köparna. En faktabank med Sveriges alla företag – komplett med fakta rörande företagen – når man som köpare med service av hög klass, till attraktiva priser.