För dig som funderar på utbildning

Arbete

Utbildad naprapat – dags att söka nytt jobb

Du som är utbildad naprapat kommer att ha goda möjligheter till att byta jobb. Naprapater är eftertraktade och det finns ofta bra med arbetsmöjligheter. Om du är en utbildad naprapat som är på jakt efter ett nytt jobb ska du ta en titt här. Du kan då ha möjligheten att bli anställd hos världens största naprapatkedja.

Anledningar att byta jobb

Det kan finnas många anledningar till varför du som naprapat vill byta jobb. Kanske ska du flytta? Eller så känner du att du inte utvecklas på din nuvarande arbetsplats, alternativt att du helt enkelt inte trivs.

Att tänka på när du byter jobb

Oavsett anledning till att du vill byta jobb är det en del saker du bör tänka på. En viktig detalj, är att när du börjar på en ny tjänst får du oftast en provanställning. Det är en anställningsform som är osäker och ibland kan du förhandla bort det.

Annat du bör tänka på är att endast välja en arbetsplats som har ett kollektivavtal. Här kan det vara en stor fördel med att välja en stor kedja att jobba hos. De har ofta kollektivavtal, vilket är en stor trygghet för dig som anställd naprapat.